maanantai 21. tammikuuta 2013

Uudet tuulet!

Terppa vaan kaikille!

Vaihtoblogin lyhyt henkiinherääminen! Vuosi vaihtui ja kevät alkaa, ja tasan vuosi sitten olinkin jo Teksasissa. Palattuani Suomeen jäin pohtimaan uuden blogin perustamista, mutta tarvitsin muhimisaikaa puolisen vuotta, kunnes nyt tartuin sitten tuumasta toimeen. Minulla oli täällä vaihtoblogin puolella niin ihania lukijoita, että ajattelin käydä toivottamassa teidät tervetulleiksi seuraamaan myös uutta blogiani.
http://monkeytimezh.blogspot.fi

Tämä Teksas-blogi oli vaihtoblogiksi varsin kehuttu ja sekin kannusti uuden tekemisessä, kun tuntui ettei sitä ihan niin huonosti ole tuota naputtelua hoitanut. Ennen kaikkea kaipasin kuitenkin sitä itse blogin tekemistä, ja senpä vuoksi tuo uusi on nyt syntynyt. Toistaiseksi se on vähän päämäärätiedoton, mutta ajan kanssa tulee luultavasti sisältämään ainakin fifty-fifty asiaa treenaamisestani eli tankotanssista ja muusta terveyskäyttäytymisestäni. Toisen puolen sisällöstä täytän sitten jollain humpuukilla :D Etsin vielä siis hieman tyyliäni, mutta hauskuuden pyrin säilyttämään. Nyt se on ollut vähän asiapitoisempi, mutta eiköhän se tästä vielä :)

Eli: http://monkeytimezh.blogspot.fi

Tervetuloa :)

ps. muistelen vaihtoani erittäin suurella lämmöllä ja olen koutsannut uusia Baylorin lähtijöitä. Oli se vaan hienoa aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti