perjantai 20. huhtikuuta 2012

Diadeloso - karhun päivä

Liveaikaisin blogiteksti ikinä eli saman päivän illalta raportoitua!

Diadeloso eli karhun päivä (Baylorin maskotti on karhu) on koko koulun juhlapäivä, jolloin kaikki saa vapaata kursseilta ja Baylor järjestää karnevaalit, joissa on kaikkea kivaa tekemistä.


Sen verran tarkennan tuota, että kaikki paitsi maisterit. Ja minä olen maisteri. Joten aamuni alkoi rapsakasti suullisella esitelmällä kliinisen psykan kurssilla. Olin paniikkivääntänyt sen esitelmän edellisenä iltana puolen yön ja aamukahden välillä ja vähän tärisytti aamulla vähäisten unien ja pienen jännityksen takia. Lopulta tunnin mittaseksi "suunniteltu" esitelmä päätyi olemaan 20min ja näytin surullisen videon välttevästä persoonallisuudesta. Kellään, edes opella, ei oikeen napannut sen päivän kurssi, joten puhuttiin matkailusta, joulupukista ja sisarkuntatytöistä. Rentoa.


Festarit alotettiin piknikillä ja sitten mentiin kiertelmään karnevaalialuetta. Tehtiin kaikenlaista kivaa, en osannut odottaa että siellä olisi niin paljon kaikkea hauskaa. Ensin jonotettiin ilmaiselle(!) karikatyyripiirtäjälle ja saatiin kivat piirrokset itestä.
Piknik

Punaset hiukset ja näköjään siniset silmät. Ikuisuusväittely, josta jokaisella on oma värinäkemys.



Kisattiin pomppulinnaesteradalla, eli kaksi tyyppiä menee yhtä aikaa radalle ja siellä on kiipeilyä ja ryömimistä ja pomppimista ja esteiden väistelyä. Yllättävän villiä oli meno.

Sitten pyörittiin pelailemassa kaikenlaisia minipelejä, joista sai lippuja, joilla sitten sai lunastaa palkintoja. Otin footbagin ja stressipallon.

kalastusta

Seuraavassa kuvassa kämppis esittelee Snowconeseja, maustettua jäämurskaa. Samoin kuin mitä tahansa saa uppopaistettuna (esim voikuutio uppopaistettuna) saa tätäkin missä tahansa maussa ja kämppisten kaveri osti suolakurkun makuista jäämurskaa ja tykkäsi kovasti. Hyi. Vittu.

Koko touhu on siis ilmaista, limukkaakin sai ilmatteeksi joka paikasta. Baylorin lukuvuosi maksaa 30000 dollaria ja sillä rahalla saatiin näihinkin kekkereihin kaksi kamelia ajelutettavaksi. Kyllä, kamelia. Itse en niillä lähtenyt ratsastamaan koska jonot oli niin pitkät.
Toinen kameli on sitä mieltä, että kiss my ass

Sen sijaan mentiin mekaanisella härällä ratsastamaan. Tämä oli tosin erilainen härkä kuin ne baarien vekottimet, tämä heilui villimmin ylös alas, koska se oli ilmassa neljän jätkän riuhdottavana.



Näin mulle kävi:


MUAAHAAHAHAHH!!! Suck that, bull!! Päihitin sen kieputtimen kuus nolla! Okei, ois voinu tajuta jossain vaiheessa kokeilla yhdellä kädellä, mutta ei se nyt niin justiinsa. Sitten kun jäbät päätti että nyt ei jaksa enää heiluttaa mua, siinä kun kesti hetken kun ne kovasti yritti, sovittiin että otan molemmat kädet ilmaan ja ne flippaa mut irti. En siinä kohtaa enää yrittänykään puristaa reisillä vastaan, tärisytti ja vapisutti jo ihan tarpeeksi. Olin iteki shokissa miten hyvin pärjäsin niin henkinen kantti ei enää kestäny yrittää uusia urotekoja.

Katottiin vähän matkaa hypnoosishowta ja lähdettiin sitten uimaan kämppisten kaverin altaalle. Meilläkin ois oma allas, mutta sen päälle rakennetaan kerrostaloa.


Baylorin salatumpi pimeä puoli eli mistä tahansa muustakin yliopistosta löytyvät teinit löytyy myös täältäkin ja ne sitten bilettää alkoholittoman kampuksen ulkopuolella 10th Streetillä Diadeloson aikana. Ja näistähän siis moni on alle 21v eli laitonta ryyppäystä ja poliisithan siellä kyttäsi muutaman metrin välein.  Jossain vaiheessa koko katu oli poliisin sulkema. Tässäpä pari kuvatodistetta meiningistä. Ajattelin tästä teinimaailmasta vähän enemmän kertoa myöhemmin, mutta taisin tästä jenkkien juomakulttuurin hulluudesta mainitakin jo aiemmin ja tässä se taas näkyy:

En tiedä kenen Einsteinin idea tämä joka vuotinen joukolla kännissä katolla hyppiminen on, mutta en voisi paremmin osoittaa, miten loppujen lopuksi hyödyllistä se on kun kännäys opetellaan hyvissä ajoin ennen kuin ehditään niin vanhoiksi, että itsestä luullaan ihan liikoja. Esim mieskroppa pystyy kaikenlaisiin suorituksiin 21v, mihin ei kuitenkaan kännissä pitäisi ryhtyä. Ja sen nämä tietäisi, jos olisi jotain juomakokemusta aiemmalta iältä. Kellä on kellä ei, mutta koska tuolta katolta oikeasti hypitään alas niin jos ei joku vähintäänki saa aivotärähdystä niin jo on kumma.

Jenkkibilettäjät on muuten ihan sairaan roskasia!

Kovasti tuli saatua aurinkoa taas päivän aikana, kyllä suomalaista väsytti illalla. Käytiin kuitenki vielä syömässä ihan jännässä meksikolaisravintolassa ja sitten hengattiin olkkarissa kattelemassa päivän aikana kertyneitä kuvia. Oli tosi kiva päivä. Aiemmin kämppisten kaveripojat oli kuvanneet uskonnollisimman ja rauhallisimman kämppikseni kameralla salaa kuvia omista paljaista, karvaisista perseistään ja tänä iltana kämppis sitten löysi ne kuvat kamerastaan, tai paremminkin ne hyppäsi sen näytölle täyskokoisina keskellä mukavien juhlakuvien katsomista. Ah, vatsalihakset koetukselle :D


Päivän ainoana miinuksena ihanasti puhjennut yllättävä heinänuha. Suomessa vain timotei-pellossa rypeminen saa aikaan aivastelua, "aivokutinaa" ja nenän vuotamista, mutta täällä on joku superheinä jossain kun pelkkä kampuksella käveleminen aiheuttaa reaktion. Ja joku ötökkä varmaan nirhaisi toisen silmän alaluomesta ja kohta ei tartte vaivautua sulkemaan silmäänsä itse kun se muurautuu ihan automaattisesti kiinni. Olen niitä ihmisiä, joilla alkukesästä sääsken purema saa aikaan kämmenen levyisen turpoaman.

2 kommenttia:

  1. Tosi on, että orvot kamerat pitää "kassittaa". Juopottelukulttuuriraporttia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kämppis ei myöskään ollut tietoinen, että miesten perseet on niin karvaisia, mikä oli suuri järkytys. Mutta, elämä opettaa ja ilmeisesti miesten urpous on kansainvälistä :D

      Poista