maanantai 6. helmikuuta 2012

Mambo number 5!!


Kuukausi ja siihen vielä viikko päälle ja vielä on kivaa. Opiskelu on takkuista kun ei oikeen mistään meinaa saada sitä kuuluisaa otetta omasta niskasta. Sen sijaan omassa keittiössä alkaa pikkuhiljaa osata liikkua, jonkinmoisen kanasörsselin sain aikaiseksi tuossa yksi päivä.
Naapurin Julia ja Rachel
Naapureihin on tullut tutustuttua enemmän. Aiemmin mainitsin Julian, saksalaisen vaihtarin jonka kanssa mennään Spring Break reissulle. Meidän suunnittelukokous kera kiinalaisen Shirleyn oli oikeastaan hauska, vaikkakin yli puoleen yön venynyt tapahtuma ja reissusta tulee varmasti mukava. Lennot on aika veikeät, lähdetään Dallasista ja tehdään kaksi vaihtoa Teksasissa ennen kuin vihdoin saavutaan Miamiin. Vietetään melkein viikko Miamissa ja sitten minä ja Julia lähdetään 3 yön Bahaman risteilylle, joka on all inclusive. Kun olin 4v käytiin perheen kanssa viikon reissulla Miamissa ja muistan Disneyworldin. Iloinen jälleennäkeminen Dumbo-laitteen kanssa (ympyrää pyörivä laite, jossa saa itse säätää oman Dumbonsa korkeutta), jos 21 vuoden ajan hammas ei ole sitä sieltä vienyt.

Tekniikka on ollut kielen päällä tämän viikon. Korjasin tällä viikolla sekä Windows Officeni, nettini sekä koneeni muistia korotettiin. Kaikki valittaa aina netin hitaudesta, joten olin alistua kohtalooni kunnes kämppikseni kertoi hänen nettinsä korjautuneen. Perästä soittelen sitten nettiyhtiöön ja yhtäkkiä minulla onkin peräti 3meganen netti entisen 0.2megan sijaan! Maailma muuttui, nyt voi katsoa Youtube videoita ja tv-sarjoja ilmaiseksi tv-yhtiöiden nettisivuilta. Taas on syy elää! Puhelu siihen yhtiöön meni niin kuin puhelut yleensä, puolet asiasta kuulee, puolet on jotain koreaa ja hiljaiset kohdat kuittaan toiveikkaana sanomalla ”yes” ja en tajua lopettaa puhelua oikeassa kohtaa vaan ne päättyy kiusalliseen ihmettelyyn että vieläkö sitä ollaan linjoilla.
Suomi-edition Juhannustansseista

Texas-edition Contra dance

Netistä tilattu lisämuisti pikkukaveriini saapui ja tein kuten Suomessakin, lainaan naapurin pojilta työkaluja ja sitten ne kuitenkin haluaa tehdä koko projektin itse. Muistin asensi venäläinen ja vitsailtiin siinä samalla että nyt siinä on varmaan joku Sputnik vakoiluohjelma esiasennettuna :D Vaan nyt kulkee kone kuulkaas, ku nappia painaa ni ohjelma käynnistyy ja vaikka toinenkin yhtä aikaa! Näiden venäläisten kanssa on ollut kiva hengata ja sinänsä hyväksi koska tähän asti olen kärsinyt kroonisesta Venäjäinhosta. En vieläkään keksi siitä maana ja politiikkana mitään hyvää sanottavaa mutta ainakin tiedän että ihmiset voivat olla mukavia. Venäläistyttö on ylpeä maastaan mutta tämä poika, Artem, näkee siinä paljon huonoa ja kehui mm suomalaista vodkaa venäläistä vodkaa paremmaksi.

Opiskelijoiden suosimassa pubissa käytiin taas lopumpana viikkoa. Lonkeroitahan on turha tiedustellakaan, ne on aika suomalainen juttu loppujen lopuksi ja siidereitäkin on olemassa vain sitä yhtä laatua. Kyseinen baari alkaa käydä vähän hermoille, kun ostin heidän viimeisen siideripullonsa jo tammikuun alussa ja koskaan ei tule lisää. Oluita on kyllä ties minkä vadelman makuisena. Eikö se olut voisi olla olutta ja siideri hedelmäistä… Pilkku tässä baarissa tulee jo kahdeltatoista ja henkilökunta käy varsin tehokkaasti ilmoittamassa että nyt on aika poistua. Tässä kuitenkin kuvatodiste, olen ostanut elämäni ensimmäisen oluen (hedelmäolut) ja kyllä lipitin loppuun asti.(ps. vihaan olutta)

Viikonloppuna kävin sitten ekaa kertaa International House of Pancakes-ravintolassa eli IHOP:ssa. Se paikka oli mielessä jo Suomessa ollessani yhtenä pakko mennä-paikkoina. Amerikkalaiset pannarit on suomalaisiin verrattuna paksuja ja pehmoisia ja mausteena on voita ja erimakuisia siirappeja. Olin kuolla tuskasta kun katselin menua eikä saanut ottaa kaikkea. Onnekseni muistin, että take-home-paketit on ihan normikauraa, joten tilasin sitten 3 eri annosta ja vieläkin on pannaria jääkaapissa :P Jos käyn netissä täyttämässä asiakaskyselyn saan ensi kerralla ilmaisen annoksen. Mmmmmmmmmhh!



Psykakaverit vei minut lauantaina tanssimaan 1,5h päähän Texas A&M yliopiston läheisyyteen kaakkois-Teksasiin. Ei mitään ymmärrystä minne mentiin ja mitä tekemään, ohjeena oli vain että hame ja kivat kengät. Tanssin nimi oli Contra dance ja sitä tanssitaan pareittain liittyen aina toisen parin kanssa neliöön tai riviin ja sitten vaihdellaan partneria kunnes oman alkuperäisen partnerin kanssa liitytään seuraavan parin kanssa yhteistanssiin. Rivitanssia ja mitä lie muodostelmatanssia. Joka tanssiin otettiin sitten uusi oma partneri. Tanssin pari tanssia myös vanhojen teksasilaisten miesten parina, vaikka lyhykäisesti kesken tanssin tulikin oltua kosketuksissa jokaisen talon miehen kanssa. Ihan hauska ja erikoinen kokemus. Joskus myöhemmin sitten, kun saan omat bootsit ja hatun, mennään enemmän semmoseen wild west country tanssipaikkaan. Ja joku sisäpiirin läppä vissiin että piti keksiä feikkinimi itselleen, olin sitten koko illan Lizbeth ja ihan meni täydestä, jos vaan pysyi hiljaa (ettei kuulu aksentti).
Tanssivia psykalaisia

Välillä parina oli toinen tyttö, eihän sitä nyt miestä tohi kaikille  antaa!



Energiaa puhkuva sympaattinen Joe, jonka kanssa itsekin tanssin

Illan päätteeksi mentiin paikallisten psykapoikien luokse musisoimaan. Täälläkin psykapojat on hienoinen vähemmistö ja hengaavat keskenään paljon. Minun piti muka kans laulaa, mutta suu pysyi kyllä visusti kiinni kun kuulin muiden laulutason. Yhdellä pojalla oli saksofonikin mukana. Ei näillä traumakertoimilla ja ilman promilleja, ei ei! Ensi kerralla lupasin laulaa suomeksi jonkun hauskan Disney-biisin, silloin ne ei tiedä miten väärin se menee :D Hauska ilta päättyi ihmisten sanattomaan sopimukseen lähteä kotiin kello 1. On se vaan niin ihmeellistä, vaikka ehkä joskus Suomessa kotibileet voi kestää osaksi siksikin niin pitkään kun ihmiset vain koomaa sohvalla keräämässä energiaa kävellä kotiin.
"Yes, this vacuum is from the dinosaur ages!" Samatha
Kaupasta ostettu valmis jääpussi

Pizzaa uuniin

Tänään oli Super Bowl, vuoden urheilutapahtuma, jota kannattaa kuulemma katsoa vaikkei urheilu kiinnostakaan, ihan vain hullujen mainosten ja puolivälishown takia, joka on tänä vuonna Madonnan. Kyseessä on siis amerikkalaisen jalkapallon kauden finaali. Meidän kämpässä on kisastudio noin 10 ihmiselle, kämppikset alkoi hamstrata ruokaa jo paria päivää ennen ja eilen asunto siivottiin kunnolla.  Mukavaa oli, venyttelin ison osan ajasta lattialla ja lopuksi kämppis toteaa, että on minusta ylpeä kun katsoin koko nelituntisen näytöksen ja näytin kuulemma ihan amerikkalaiselta maatessani lattialla Baylor-pöksyissä, jos vain en aukaise suutani! :D Ruokatarjoilu ei todella ollut terveellisimmästä päästä, mutta ruokarukous kyllä tehtiin "halauspiirissä" ruokapöydän ympärillä. Että kiitos vaan "Jesselle" tästä pizzasta!


Kisastudio

Pitkä postaus, mutta omapahan on blogini, enää en pyytele anteeksi! :D Karkkipostaus on saanut myös paljon kiitosta, mikä on mielestäni varsin hauskaa kun vähän sitä tehdessäni mietin että onkohan tämä nyt ihan typerä idea ja hirveätä kuraa.

2 kommenttia:

  1. We would always go to IHOP and have "pancake orgies"...everybody gets a different kind and then you pile then all in the middle with all different kinds of syrup and just have at it. Good times.

    VastaaPoista