keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ennakko-oletuksia

Ajattelin vähän kasata ajatuksiani ennen lähtöäni siitä, mitä oletan Teksasista löytyvän. Vähän niin kuin tutkimushypoteeseja :P

Ensinnäkin, se suurin huoleni, ruoka. Uppopaistettua, rasvaa, lihaa. Eli minä lihon, toisin sanoen. Ja kaikkialle ajetaan autolla. Punnitsin itseni ennen lähtöä ja toki täytyy myöntää että suunnitelmani lähteä oikein timmissä kunnossa (ns etumatkaa lihomisen estämiseksi) epäonnistui kun kiireinen syksy (2 työtä ja koulu ja muu elämä) teki vaikeaksi kunnollisen aktivoitumisen. Toinen ajatukseni sitten olikin, että kerta tämä on Texas niin kai ne edes osaa ne pihvit tehdä kunnolla, että skippaan sen uppopaistetun perunan ja rupean sitten karppaamaan :D En tiedä missä käyn punnitsemassa itseäni, mutta seuraan tilannetta. ”Kumipallona luokses pompin!” – on vähän niin kuin oletuksena siitä missä kunnossa täältä tullaan takaisin… Liikuntaa aion kyllä harrastaa mutta jos se millä eletään on aina epäterveellistä halusi tai ei, pistää kyllä mielen matalaksi.
Kaikki on suurta Teksasissa. Ajattelin vähän kartoittaa, että pitääkö tämä paikkansa.

Pää räjähtää teinien kanssa. Koska olen vähän vanha vaihtariksi, oletan seurani siellä olevan varsin nuorta. 20v ja alle. Ja ketkä lie ovat kämppiksenikään, mutta asun joka tapauksessa samassa huoneessa toisen ihmisen kanssa. En ole asunut suomalaisessakaan solussa, joten otan tämän ihan kokemuksen kannalta. Asenne on kuitenkin se, että en tässä ihan fossiili ole joten kyllä niistä teineistä nyt suvaitsee tulla kavereita :D

Elämän filosofiani on vähän sen suuntaista että kurkotetaan omasta laatikosta ulos eli astutaan ulos ja opitaan oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Näin psykopaattina seuraan oman mieleni liikkeitä ahkerasti ja katsotaan mitä kaikkea erilaista saan/joudun kestämään.

Ajattelin ihan ottaa ilon irti kursseistani. Tällä hetkellä valittuna on orientoivaa harjoittelua vastaava vapaaehtoistyökurssi psykan alueelta, positiivisen psykologian kurssi, kliinisen psykologian maisterikurssi sekä ehkä relationship based therapies. Settiä voisi höystää jollain liikuntakurssilla, niin kuin kalliokiipeily. Yritän vaihtaa tuota viimeistä psykaa ulkoilmaliikunnan ohjauskurssiksi, koska siinä tehdään ulkoilmareissuja eli varmaan telttailua luonnossa jne. Saas nähä nyt sitten, mutta tarkoitus on olla silti kauniissa tasapainossa hyödyn ja huvin kanssa. Sitten kun vielä heittää sekaan sen liikunnan jne, niin pitäisi löytyä tekemistä.

Tarkoitus on myös matkustella runsaasti. Spring Breakiksi jonnekin lämpimään, Bahamalle tai Meksikoon. Viikonloppuisin jonnekin ajomatkan päähän. Koulun loputtua 3 viikkoa pitkin maata. Suaps nähä miten käy :)

Cowboy-muoti, sitä odotan näkeväni. Ja pitää vähän selvittää miten se ase-homma menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti